Szolgáltatások

Videófelvétel készítés:
Céges, privát, alkalmi és reklám filmek késztése. (Full HD, Mark III. 5D) Az egyszerű eseményrögzítéstől a szerkesztett, vágott promóciós film elkészítéséig. Igény szerint az egy vagy többkamerás felvételtől akár a 10 kamerás online közvetítésig.

Fotózás:
Rendezvények, céges események sajtótájékoztatók, konfereciák megörökítése, dokumentálása. Reklám, tárgy és épület fotózás. Digitális utómunka. Rövid teljesítési határidővel, külön igény esetén a helyszínen közvetlenül az esemény után felár ellenében.

Operatőr-bérlés:
Ha megörökítené, de nincs kivel: kollégáink évtizedes tapasztalattal készítik el Önnek a megfelelő felvételeket céges rendezvényéről, reklámozni kívánt termékéről vagy fejlesztéséről, privát-családi alkalmakról, ünnepekről.

Örök emlék, a céges tréningek:
Ha maradandó üzleti tréninget szeretne kollégái számára, rendeljen TVTréning-et! A tréning részvevőit kisebb stábokra osztjuk. Minden stáb „gyorstalpaló” mozgókép és vágó ismeretek tanfolyamon vesz részt a délelőtt folyamán, estére pedig saját filmet kell forgatniuk egy közösen kiválasztott téma alapján. A nap végén mindenki együtt nézi meg a kész anyagokat, amelyeket természetesen DVD-n is megkapnak a résztvevők, örök emléket hagyva minden kollégában.

Családi videóalbum:
  • Örök és maradandó emlék családtagjának, gyermekének, szüleinek, barátjának
  • Születésnap, házassági évforduló, osztálytalálkozó, leány vagy legénybúcsú, vagy egyéb jeles esemény kapcsán
Stábunk komplett filmes életút-albumot állít össze önnek, de nem csak régi fotókból, és felvételekből. Felkeressük és interjút készítünk a meglepni kívánt személy hozzátartozóival, legkedvesebb barátaival, régi osztálytársaival az adott alkalomtól függően. A távolság nem akadály, akár tengerentúli rokonokkal is felvesszük a kapcsolatot, akik az internet segítségével élőszóban modhatják el jókívánságaikat, emlékeiket az ünnepeltről.

Konferanszié-szolgálat:
Vállaljuk különböző rendezvények háziasszonyi, konferanszié feladatait. Kolléganőnk korábbról a Magyar Televízió, jelenleg az ATV képernyőjéről ismert műsorvezető. Számos esküvő, városi és céges rendezvény háziasszonyi szerepe köthető hozzá.

Közvetítőkocsi:
Ha rendezvénye, konferenciája térben és időben párhuzamos szekciókkal, egyidejű programokkal zajlik, de Ön mindent szeretne megörökíteni, vagy online élőben közvetíteni, rendeljen közvetítőkocsit. A zártláncú technológia alkalmas akár tíz kamera egyidejű működtetésére is. Rendezői közreműködéssel Ön már a helyszínen készre vágott felvételt kap.

Webszerkesztés:
Minden amire a hatékony webes megjelenéshez szüksége van:
  • domain regisztráció, e-mail, 
  • webdesign, 
  • statikus html oldalak illetve dinamikus oldalak készítése
  • közösségi média felületeken való megjelenés: facebook, twitter, blog
  • internetes hirdetés kampány tervezése lebonyolítása: adwords, etarget, facebook, 
  • keresőoptimalizálás, linképítés
  • webmesteri teendők ellátása, (akár szövegírással)
  • webstatisztika készítése elemzése

Ők is minket választottak